Garantie 

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling beschadigd gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging. 

Indien dit gebeurt raden wij u aan om dit kenbaar te maken door te mailen naar info@sportpostcards.com en ons te voorzien van de volgende informatie:

  • Ordernummer
  • reden van aanspraak op garantie 
  • foto van het product / zending waar het omgaat. 

Ook kunt u gebruik maken van bijgaand herroepingsformulier, deze kunt u invullen en mailen aan ons info@sportpostcards.com.

 

Modelformulier Voor Herroeping Sportpostcards
PDF – 123,9 KB 272 downloads

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar nfo@sportpostcards.com.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het binnenkort ook mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Doe Het Beter BV - Sportpostcards
Kerkstraat 77
6996 AG DREMPT
info@sportpostcards.com
06-12126592

Handelsregister K.v.K. 59430311

BTW nr 853480333B01