Over Sportpostcards

Het Team

 

Wij zijn Karen & Kim Trotter,  Moeder en dochter. met eenzelfde passie voor tekenen en sport.. Kim is afgestudeerd grafisch vormgever en studeert momenteel aan de PABO. Karen heeft een advies & consultancy bedrijf op het gebied van continu verbeteren. Naast de studie en het werk kriebelde er iets om meer te doen met onze passie en zo is www.pole-and-aerial-sports.com . Wij hebben daar veel van geleerd en mooie complimenten ontvangen. Dit heeft ervoor gezorgd dat wij ons zijn gaan verbreden naar andere sporten en zo is Sportpostcards ontstaan. 

Wij zijn continue in beweging om nieuwe sporten aan het assortiment toe te voegen, dus bezoek regelmatig deze webshop, volg ons op instagram of facebook om de nieuwste afbeeldingen te zien!

Ben jij trouwens op zoek naar die ene sport afbeelding maar 'nergens te vinden is'? Stuur ons dan een mail aan info@sportpostcards.com en wie weet staat het eerdaags in deze webshop!

 

Juist nu in dit social media tijdperk is het zo leuk iemand te verrassen - blij te maken - uit te nodigen voor een training - te feliciteren - succes te wensen - te ondersteunen - of gewoon zomaar - met een kaartje... een persoonlijke groet, iets tastbaars, om neer te zetten of op te hangen of om iemand te laten weten dat je aan hem of haar denkt. Genoeg redenen om aandacht te geven aan elkaar op zo'n eenvoudige manier als met een kaartje, dit maakt alles toch een beetje mooier!

 

Het Merk

 

Sportpostcards maakt stoere, sportieve en vrolijke afbeeldingen waarbij wij verschillende stijlen combineren. Het milieu vinden wij erg belangrijk en daarom hebben al onze papierwaren tenminste een FSC keurmerk en kun je bij ons de afbeeldingen tegen een klein bedrag downloaden. 

De afbeeldingen & teksten komen bijna altijd uit eigen koker. Bijna...want we hebben nog een paar 'engelse' teksten die al helemaal goed zijn. Daar doen we niets meer aan. Voor de afbeeldingen laten wij ons inspireren door alle sporten en geven het onze eigen 'look en feel'. Op onze afbeeldingen en ontwerpen rust auteursrecht en is vastgelegd bij CCproof

De fysieke producten worden zoveel mogelijk (handgemaakt) in Nederland door vakmensen met passie en aandacht voor het milieu. Onze bestellingen worden met zorg en liefde samen gesteld. Ook de door ons gebruikte verpakkingsmaterialen zijn  veelal gemaakt van gerecycled papier.

 

Wil jij Sportpostcards verkopen in jouw winkel of sport bedrijf? Neem dan met ons contact op via ons contactformulier. 

 

Wij hopen dat jullie onze passie voelen en de afbeeldingen net zo tof vinden als wij!

 

Sportieve groet, Karen & Kim