Sportpostcards Printables

Al onze afbeeldingen kunnen door jou persoonlijk gebruikt worden voor een kaart, een poster, een uniek cadeau, in een presentatie, voor een vriend of op een speciale dag!

Waarom een printable of digitale print?

 

DIRECT GEBRUIK VAN DE AFBEELDING 

GEEN VERZENDKOSTEN

GEEN WACHTTIJD

 

HOE HET WERKT?

 

  1. Kijk op de home pagina van jouw sport, daarna kun je kiezen voor een kaart of een  printable
  2. Klik op de 'knop' printable met het juiste artikel nummer van de afbeelding
  3. Je gaat meteen naar een betaallink van ' Doe Het Beter BV' en je betaald de printable 
  4. Na de betaling ontvang je direct de afbeelding in JPEG & PDF format op je telefoon, tablet of computer en is klaar om te gebruiken of af te drukken. Let op download direct je bestanden, ze blijven maar 60 minuten beschikbaar!
  5. Alle afbeeldingen zijn opgemaakt in CMYK kleuren. De kleuren van de afbeelding kunnen wel iets afwijken van de kleuren op het scherm
  6. De afmeting van de printable staat genoemd bij de betreffende afbeelding
  7. De printable heb je aangekocht voor persoonlijk / privé gebruik en mag je zo vaak gebruiken als je wil. De afbeelding mag alleen niet worden doorverkocht, gedeeld of gebruikt worden voor commerciële doeleinden.  
  8. Alle afbeeldingen van Sportpostcards - Doe Het Beter BV zijn auteursrechtelijk beschermd & registreert bij CC Proof.
  9. Bij het bestellen van een printable stem je in met onze algemene voorwaarden, alleen vanwege de aard van het product (geen fysiek product) kan er niet geruild, geretourneerd of terug betaald worden.
  10. Bedankt voor het bestellen en veel plezier ermee! 

Let op: 

Wil jij een printable gebruiken voor jouw bedrijf of voor commerciële doelstellingen, neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee.